EXCLUSIV  Adevărul despre Constantin Toma (PSD). Cea mai mare controversă, spulberată: Puțini știu lucrurile acestea

Atitudinea lui Constantin Toma, edilul PSD de la Buzău, este greu de înțeles de oamenii care s-au obișnuit cu un alt mod de a face politică și administrație.

Totul a început din prima zi când a ajuns la Primărie. Celebrul om de afaceri a fost ținut la ușă, dat fiind faptul că a ajuns 07:00, oră la care angajații nu erau prezenți. Dacă unii l-au criticat pentru ritmul alert în care lucrează și pentru că pune oamenii la treabă, alții l-au apreciat și au spus că, după 20 de ani, era mai mult decât necesară o astfel de optică a lucrurilor.

DC News a stat de vorbă cu viceprimarul Andrei Neder pentru a vedea care este situația reală de la Primărie și cum se înțelege cu edilul Constantin Toma.

"Am o relație foarte bună cu domnul Toma. Probabil ne apropie foarte mult viziunea asupra mediului de afaceri. Amândoi provenim din acest mediu. Nu am avut nici cea mai mică altercație cu dumnealui. Ne consultăm de fiecare dată când este nevoie și mergem înainte. Bucuroși le-om duce toate. Pe problemele ce țin de primărie, mereu ne-am consultat. A fost foarte deschis cu mine", a spus Andrei Neder pentru DC News.

[citeste si]

"Oamenii au fost puși la muncă pentru că unii erau obișnuiți să stea deoparte, fiecare să-și vadă de treburile lui... treburi mai degrabă personale. Întotdeauna o schimbare produce agitație. Este normal și logic... mai ales în România. Am observat asta din campania electorală. Oamenilor le este foarte frică de schimbări pentru că mulți se mulțumesc cu ceea ce au și le este teamă că schimbarea 'aduce' ceva în minus, nu în plus. Acest lucru s-a întâmplat și la Primăria Buzău. Pe de altă parte, sunt unii care au ajuns în această instituție nu neapărat pe meritele personale, ci prin cunoștințele personale, iar acest lucru îi cam agită pe mulți la ora actuală", ne-a mai zis viceprimarul.

Manipulare aruncată în presă

Andrei Neder a vorbit pentru DC News și despre controversatele tăieri de salarii ale angajaților de la Primărie: "Vizavi de informația aruncată în presă cum că s-ar produce tăieri de salarii, de fapt, este o recalculare a salariilor și nimic altcvea. Conform legii, această recalculare trebuie făcută. Este o măsură legală".

Constantin Toma, omul de afaceri care de 20 de ani nu a mai luat o zi de concediu, începe programul la Primărie la ora 06:00.

"Domnul Constantin Toma începe programul la ora 06:00 și pleacă deseori după ora 20:00. Puțini știu lucrurile astea. Eu ajung la ora 07:30. Începem ziua cu o ședință care ține până la ora 09:00. Progamul angajaților a rămas neschimbat, opt ore, cu pauză de masă", a mai zis viceprimarul.

Revolta lui Andrei Neder

"Nu ai timp să acomedezi, nu are timp să te impresioneze nimic la Primărie, este mult de lucru. (...) Nu există nicio revoltă în această instituție, poate că se revoltă unii care au ajuns acolo pe relații. Mă revoltă faptul că oamenii nu înțeleg că este o lege pentru toți care până la ora actuală nu prea a fost aplicată. Mă izbesc zilnic de încălcări ale legii și oamenii trebuie să înțeleagă că noi nu facem legi, ci doar le aplicăm", a mai spus Andrei Neder într-un interviu pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel