EXCLUSIV  Adevăratul RĂZBOI nu e cel pentru care ne-am pregătit. Mircea Coșea: Greșeală fatală. Pericolul era altul

Pixabay
Pixabay

Profesorul Mircea Coșea a dezvăluit că lumea s-a pregătit pentru un sfârșit greșit, neașteptându-se la războiul care a urmat. 

Mircea Coșea a declarat în exclusivitate la DC News că în perioada următoare, tehnologiile militare și petroliere vor fi devansate de industria chimică și de farmaceutice.

„Greșeala a fost aceea că s-a alocat foarte multă energie, în sens de inteligență, bani, spațiu ocupare, pentru a preîntâmpina un posibil sfârșit al acestei situații prin război. De fapt, pericolul era natura! Natura înseamnă mediu și boală. Nu s-a preocupat nimeni de mediu și mediul începe acum să fie un pericol categoric, nu vedeți ce se întâmplă acum cu ghețarii? Se topeau în 100 de ani, acum se topesc în câțiva ani. Omenirea a descoperit niște lucruri fantastice din punct de vedere al economiei militare, dar nu a descoperit nimic pentru cancer. Pentru că nu s-au alocat atenția, banii și eforturile necesare. Probabil că de acum înainte această reorientare va duce la o schimbare din punct de vedere economic a principalilor actori economici ai lumii. O să vedeți că în perioada următoare, petrolierii și armamentul nu o să mai fie importanți în lume, o să fie industria chimică și de medicamente. Acolo o să fie lupta. Deja apariția acestor vaccinuri arată că există o luptă pe tehnologie”, a declarat analistul economic Mircea Coșea, în emisiunea ”Ce se întâmplă?” cu Răzvan Dumitrescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel