Adevăratul motiv al votului lui VICTOR PONTA pentru CRIN ANTONESCU

Un senator PSD explică adevăratul motivul pentru care Victor Ponta a votat cu Antonescu la alegerile prezidențiale din 2009.

Având în vedere declaraţiile preşedintelui PSD, VICTOR PONTA, de joi, conform cărora în 2009 a votat în primul tur cu CRIN ANTONESCU, apoi cu MIRCEA GEOANĂ, senatorul PSD Sorin Bota ţine să precizeze că totul a fost o strategie. 

„Declaraţiile premierului au creat o întreaga tevatură când, de fapt, traducerea corectă şi logică a declaraţiei premierului, referitoare la votul în primul tur din 2009 pentru Crin Antonescu, a fost o strategie astfel încât prin sprijinul acordat, Antonescu să intre în turul 2 alături de Mircea Geoană, în detrimentul lui Băsescu. Crin Antonescu a fost considerat la acel moment un adversar mai uşor de învins în turul doi de către Mircea Geoană", susține acesta.

VEZI ȘI: Victor Ponta, dezvăluire surprinzătoare: Am votat cu ANTONESCU. Îl consideram schimbarea de care are nevoie România

Preşedintele PSD, Victor Ponta, fost purtător de cuvânt al campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană, a declarat, joi, că mulţi dintre cei cu care a votat la prezidenţiale din '90 până acum nu au câştigat, dar important este mersul la vot, el afirmând că în 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu, apoi cu Mircea Geoană. Premierul și-a motivat votul spunând că îl considera pe Crin Antonescu schimbarea de care avea nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel