Adela Popescu s-a întors la Pro TV. De ce surprize a avut parte: ”Să vă arăt că sunt sănătoasă?”

Foto Instagram / Adela Popescu
Foto Instagram / Adela Popescu

Adela Popescu s-a întors în platoul „Vorbește lumea”, după ce s-a vindecat de infecția cu SARS-CoV-2.

Adela Popescu s-a vindecat de coronavirus și s-a întors miercuri în platoul „Vorbește lumea” de la Pro TV.

„După o perioadă în care a stat acasă, vine de trei ori femeie, Adela Popescu!” - aceasta este prezentarea făcută de Horia Brenciu, care a introdus-o pe Adela Popescu. Vedeta a primit și un tort, de care s-a bucurat, „ca să vă demonstrez că sunt sănătoasă”. La un moment dat, Horia Brenciu a murdărit-o cu tort, iar Adela Popescu a dispărut din nou ca să își refacă machiajul.

Diagnosticați cu Covid-19, Adela Popescu și Shurubel au rămas acasă și au așteaptat să fie sută la sută bine și să aibă testul negativ pentru a se întoarce în platoul „Vorbește lumea”.

Adela Popescu a mărturisit că s-a confruntat cu probleme și mai complicate, pentru că soțul ei și Adrian, al treilea copil, au luat și ei virusul.

„Și soțul meu s-a îmbolnăvit de Covid-19, s-a îmbolnăvit și micuțul de două luni. Acum este bine, mă speriasem, dar mi-a revenit culoarea în obraji," a declarat acum câteva zile Adela Popescu.

Adela Popescu a fost nevoită să amâne botezul fiului cel mic.  

32 de paturi ATI-COVID libere în țară. În Cluj sau Timișoara nu mai este niciun loc

32 de paturi ATI-COVID sunt libere la această oră în țară. În Cluj, Iași sau Timișoara nu mai este niciun pat liber. Bucureștiul are 5 paturi libere.

Miercuri la nivel național există 1.163 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19. De asemenea, 1.037 de paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii țări.

În București sunt avizate de DSP 246 de paturi de ATI pentru pacienții de COVID-19.

La nivel național sunt libere 32 paturi ATI pentru pacienții bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2, iar în București sunt 5 paturi libere la acest moment.

Se lucrează pentru operaționalizarea și asigurarea personalului medical necesar pentru alte paturi ATI care vor fi disponibile în zilele următoare.

În procesul de operaționalizare a unor noi paturi ATI se pune accent pe cele destinate persoanelor care prezintă anumite condiții medicale și care sunt și confirmate cu SARS-COV-2 pentru că în aceste cazuri respectivii pacienți prezintă afecțiuni grave ce pot constitui comorbidități și sunt expuși unui risc mult mai mare.

Paturi ATI destinate pacienților COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2, neocupate sunt în:

Bihor – 2
Brașov -2
București – 5
Constanța- 2
Hunedoara – 3
Ialomița – 4
Satu Mare - 1
Sibiu – 4
Tulcea – 1
Vrancea - 8.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel