Acuzații grave în Camera Deputaților. ”Să fie chemați miniștrii! Procurorii să-și facă treaba!” Ciolacu: Informați autoritățile!

S-au lansat acuzații grave, miercuri, în Camera Deputaților.

„Avem o solicitare, liderul PNL, domnul Roman, doriți să interveniți pe procedură?", a spus Marcel Ciolacu (PSD) în cadrul ședinței de miercuri.

Ulterior, a cuvântul Florin Roman: „Oamenii vechi, oamenii noi cu năravuri vechi trebuie să dea socoteală și să știe că, atunci când te duci la un ministru să faci trafic de influență pentru a numi oameni în Consiliul de Administrație, sau când te duci să faci trafic de influență pe lângă miniștri pe care îi aștepți să iasă de la Ora Guvernului ca să te duci să soliciți și să faci un trafic de influență pe transplant, nu-mi vorbiți mie de golănie! Nu vă mai dați că sunteți imaculați, că nu sunteți! Cu timpul, vom vedea. Noi chiar credem că procurorii trebuie să-și facă treaba."

Imediat a intervenit Marcel Ciolacu: „Domnule Roman, dacă cumva dețineți informații concrete, vă rog să le puneți la dispoziția autorităților, pe urmă încălcați Codul Penal. Am vrut să vă fac această precizare."

„Am dat cazul. Dezvoltăm, niciun fel de problemă. Sper ca miniștrii să fie chemați și să fie întrebați cine face trafic de influență pe lângă ei, pe foarte multe chestiuni", a zis Roman.

„Tot ceea ce ați spus sunt infracțiuni prevăzute în Codul Penal și vă rugăm să informați autoritățile dacă aveți elemente", a adăugat Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel