Nervi la moțiunea împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros

Moțiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, dezbătută de Camera Deputaților
Moțiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, dezbătută de Camera Deputaților

„Este doar o înșiruire de idei pentru a vă justifica activitatea parlamentară”, susține deputatul PNL Costel Șoptică despre moțiunea simplă depusă împotriva ministrului Agriculturii. Social-democrații îl acuză pe Adrian Oros că este mincinos și arogant.

Deputații au dezbătut, luni, moțiunea simplă depusă de 101 parlamentari împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros. Documentul se intitulează „Agricultura României este atacată de de cel mai periculos dăunător: ministrul Adrian Nechita Oros”.

Social-democrații îl acuză pe Adrian Oros că este mincinos și arogant.

„Sunt convins că în ciuda suferințelor, în ciuda protestelor, toți fermierii apreciază că sunteți asortat cu mască și batistuță. Doar că țipla, batistuța călcată în patru colțuri nu e despre agricultură și nici despre agricultură. (...) Despre țăran ar trebui să vorbim cu respect. Ar trebui să răspundeți fermierilor care vă pichetează și fermierilor care vă cer să vă aduceți aminte. Doar că nu va aduceți aminte de ce ați promis și ați mințit. Dle. ministru, nu sunteți nici primul ministru liberal care a mințit și minte. Ați mințit. Sunteți și arogant. Cei care sunt în fața ministerului dvs. și vă aduc aminte de anumite lucruri nu sunt nici colindători, nici cerșători, nici infractori. Sunt țărani pe care i-ați mințit”, afirmă deputatul PSD Daniel Suciu.

Deputatul liberal Costel Șoptică acuză că documentul social-democraților este „doar o înșiruire de idei ”.

„Este doar o înșiruire de idei doar pentru a vă justifica activitatea parlamentară. Astăzi ați devenit brusc extrem de îngrijorați de soarta agriculturii românești, uitând că în ultimii ani ați deținut frâiele acestui domeniu pentru care ați făcut aproape nimic. Veniți, astăzi și aruncați cu invective la adresa unui Ministru competent - Adrian Oros, un profesionist desăvârșit, uitând mult prea repede pe mâinile cui ați lăsat agricultură și dezvoltarea satului românesc - ilustrului și filozofului abstract Petre Daea”, spune Șoptică.

Grupul UDMR din Camera Deputaților nu susține moțiunea simplă depusă de opoziție împotriva ministrului agriculturii – a declarat deputatul de Satu Mare, Magyar Lóránd, vicepreședintele Comisiei de agricultură.

Votul final asupra moţiunii simple va fi dat miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel