Acuzații din ambele tabere: ARD și USL denunță fraude

usl-si-ard-dc
usl-si-ard-dc

Cu o zi înaintea alegerilor din nouă decembrie, cele două contracandidate politice, USL și ARD, se acuză reciproc de fraude electorale. Alianța lui Vasile Blaga și Mihai Răzvan Ungureanu ține să atragă încă de acum atenția în legătură cu acțiuni de fraudare pe care social-liberalii le-ar pregăti în Teleroman, în timp ce secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că ”PDL”  a pregătit sute de mii de buletine de vot  pe care vrea să le introducă în urne, pentru a crea haos.

Alianța România Dreaptă și-a ales ultima zi de campanie, pentru a denunța viitoare fraude în județul în care candidează președintele PNL, Crin Antonescu. ”Aproape trei sferturi dintre președinții de secții de votare din județul Teleorman sunt angajați ai administrației locale USL, subordonați direcți ai lui Liviu Dragnea, și chiar anchetați penal pentru neregulile de la referendum”, arată un comunicat de presă ARD.

Alianța condusă de liderii PDL și FC acuză că mulți dintre președinții secțiilor de votare de la referendum, au fost menținuți și pentru legislativele de duminică.  ”Datele oficiale ale referendumului din vară arată că în nu mai puțin de 42 de localități din județul Teleorman s-a înregistrat o prezență între 99% si 135%”,  mai spune comunicatul.

La rândul lor, social-democrații, prin Liviu Dragnea, spun că pedeliștii au tipărit sute de mii de buletine de vot, pe care vor să le introducă în urne pentru ca apoi să strige ”fraudă”. Secretarul general al PSD a ținut să-i atenționeze pe democrat-liberali că manevra lor nu va avea sorți de izbândă. ”De aseară au început să apară informaţii că pedeliştii au tipărit câteva sute de mii de buletine de vot. Vor să le introducă în urne pentru a striga fraudă, fraudă. Cer tuturor reprezentanţilor PSD în secţia de vot să fie atenţi la fiecare alegător câte buletine introduce în urne. Cer tuturor preşedinţilor secţiilor de vot să aibă grijă ca procesul electoral să se desfăşoare strict în conformitate cu prevederile legale şi îi avertizez pe cei care- dacă informaţiile sunt corecte- au pus la punct această operaţiune, să înceteze pentru că nu vor avea şansă de reuşită”, a declarat Liviu Dragnea, vineri, la Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel