Acuzația care a inflamat Barcelona: Messi s-a dopat la fel ca Armstrong

dc messi pg
dc messi pg

Site-ul madrilean ”Defensa Central” a publicat un articol care a uimit și în același timp enervat toți locuitorii Cataluniei. Lionel Messi este acuzat că s-a dopat cu aceeași substanță ca Lance Armstrong.

”Defensa Central” a publicat un articol despre care oficialii clubului de fotbal F.C Barcelona s-au sesizat imediat, intentând un proces publicației din Madrid, scrie adevărul.ro. Argentinianul câștigător al trofeului ”Balonul de aur” este blamat de autorii articolului, care spun că jucătorul Barcelonei a folosit aceeași substanță ca rutierul Lance Armstrong, un hormon de creștere care l-a ajutat să ajungă la înălțimea de 1,72 m. În continuare, articolul publicat în ”Defensa Central:”

”Tururile lui Armstrong şi viitorul nostru

Ceea ce era de aşteptat s-a întâmplat: Armstrong a pierdut cele 7 Tururi [...] Decizia aceasta ar putea ajunge să o afecteze pe Real Madrid. Armstrong e acuzat că şi-a injectat hormoni de creştere, printre alte substanţe, cum ar fi EPO. Altfel spus, aceeaşi substanţă care i-a fost administrată lui Lionel Messi. Dacă lui Armstrong nu i-a folosit ca scuză faptul că suferea de cancer, îmi imaginez că, cu atît mai puţin poate folosi ca scuză faptul că Messi nu creştea în înălţime, un tip care acum are 1,72 m, înălţime mai mare decât media în unele ţări.

Nu mai e nevoie să amintesc că medicul lui Armstrong a fost angajat de Barça, nici că cel puţin doi dintre cei trei antrenori pe care i-a avut Messi la prima echipă a Barcelonei au avut probleme cu drogurile; chiar clubul la care activează s-a lăudat peste tot cu tratamentul la care a fost supus jucătorul.

E doar o chestiune de timp până când vor pleca Villar, Platini şi compania şi e foarte probabil ca atunci să fie anchetat cazul Messi. Va da pozitiv şi ar trebui, ca să se facă dreptate, să i se retragă titlurile Barcelonei, Baloanele de Aur şi toate celelalte distincţii câştigate de Messi. Dacă asta se va întâmpla, li se vor da trofeele celor care erau pe locul doi, cei care au concurat curat, sau se va întâmpla ca în ciclism, unde Tururile rămân fără câştigător?"

Articolul este însoțit și de o fotografie trucată, în care Leo Messi apare cu o seringă în mână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel