Acuzații între doi lideri ALDE. "Va fi scos cu executor şi cu plângere penală"

Preşedintele interimar al filialei din Botoşani a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), deputatul Liliana Mincă, va face apel la serviciile unui executor pentru putea intra în spaţiu şi pentru a intra în posesia documentelor partidului pe care fosta conducere refuză să i le pună la dispoziţie.

Mincă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că fostul co-preşedinte al ALDE Botoşani, Gheorghe Iacob, a plecat cu cheile de la sediul partidului, cu facturile şi chitanţele, dar şi cu baza de date a formaţiunii politice.

'Va fi scos de acolo cu executor şi cu plângere penală întrucât a fugit cu chitanţierele şi cu banii din cotizaţii. A fost invitat să predea toată baza de date, chitanţierele, contabilitatea, pentru că nu a raportat nimic la Bucureşti, conform procedurilor legale, din campania electorală de la locale. Vom merge cu executorul şi Poliţia. S-ar putea să doarmă acolo pentru că îşi păzeşte scaunul', a afirmat Mincă.

De altfel, Mincă susţine că a făcut solicitări la conducerea centrală a partidului pentru excluderea fostului co-preşedinte Gheorghe Iacob, dar şi a doi foşti membri în conducerea organizaţiei judeţene, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel