Acuzații grave pentru Ilie Năstase. Scandal ignorat de presa română

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Căpitanul României la Fed Cup, fostul campion mondial și campionul de Grand Slam Ilie Năstase, a fost auzit făcând un comentariu urât despre copilul nenăscut al Serenei Williams.

În timp ce Simona Halep răspundea la o întrebare în limba engleză despre sarcina lui Williams, vineri la Constanța, fostul campion în vârstă de 70 de ani s-a adresat unuia dintre ceilalți membri ai echipei sale și spunând în limba română: „Să vedem ce culoare are. Ciocolată cu lapte?”, scrie BBC.

Un purtător de cuvânt al Federației Internaționale de Tenis a declarat pentru BBC că Federația este la curent cu aceste comentarii și că a început o investigație. „Federația Internațională de Tenis nu tolerează niciun fel de limbaj și comportament discriminator și ofensiv”, se arată în declarație.

[citeste si]

„Suntem conștienți de presupusele comentarii făcute de căpitanul român Ilie Năstase și am început o investigație imediată, astfel încât să avem faptele complete ale situației înainte de a lua măsuri suplimentare și adecvate”.

Jurnaliștii români prezenți nu au întrebat nimic mai mult despre această declarație, dar păreau să încerce să treacă acest comentariu drept o glumă, mai informează BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel