Acuzații grave pentru Falcă: Joacă periculoasă. Carne de tun pentru DNA

Liderul grupului PSD- ALDE din Consiliul Local Municipal Arad, Beniamin Vărcuş, afirmă că primarul Gheorghe Falcă transformă consilierii PNL în carne de tun pentru DNA. 

Beniamin Vărcuş a afirmat că Gheorghe Falcă a convocat ”în ultima clipă” o şedinţă de îndată, ”împingând în grabă pe ordinea de zi” proiectul de hotărâre privind aprobarea Caietului de sarcini, a modelului de contract de achiziţie publică pentru delegarea gestiunii serviciului public de salubrizare menajeră a municipiului Arad şi încheierea contractului de servicii de salubrizare menajeră prin negociere, fără publicarea unui anunţ prealabil.

Joacă periculoasă cu legea

”Atât procedura cât şi intenţia sunt ilegale, iar Gheorghe Falcă nu are nicio scuză pentru demersul administrativ barbar de marţi. Faptul că are la dispoziţie o maşină de vot şi poate trece aproape orice hotărâre, când vine vorba despre majoritate simplă, nu justifică caracterul contrar legii al demersului său. Prin tot ceea ce face, în materie de joacă periculoasă cu legea, primarul încearcă să scoată castanele din foc cu mâinile consilierilor PNL, transformându-i în "carne de tun" pentru DNA”, a transmis, printr-un comunicat de presă, Beniamin Vărcuş.

[citeste si]

”Nu putem fi de acord cu argumentul existenţei unui principiu al continuităţii serviciilor publice ca fundament pentru nenumărate prelungiri, învăluite în ceaţă, a contractului de colectare a deşeurilor menajere. Administraţia Falcă nu şi-a făcut treaba, astfel că a forţat adoptarea acestei decizii. Este una ilegală, cu atât mai mult cu cât proiectul trebuia să treacă cu o majoritate de două treimi, nu cu majoritate simplă, aşa cum au decis reprezentanţii Primăriei”, a afirmat Beniamin Vărcuş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel