EXCLUSIV  Acuzații fără precedent. Răspuns vehement din PSD: Am dovezi-VIDEO

Gabriel Mutu, candidatul PSD la Primăria Sector 6, i-a dat o replică tăioasă lui Răzvan Mironescu, contracandidatul său de la PNL, care l-a acuzat că blochează un caiet de sarcini pentru concesionarea serviciilor de salubritate, prin consilierii PSD.

"Voi face un comentariu interesant în sensul că pe ultima sută de metri, actuala administrație a încercat să externalizeze acest serviciu către o firmă privată. Nu ar fi fost niciun fel de problemă dacă, pe de-o parte, caietului de sarcini care a fost lansat în dezbatere publică i s-ar fi alocat un termen decent de dezbatere. Pe data de 25 martie au publicat pe site-ul primăriei intenția de a externaliza acest serviciu, au alocat 10 zile de dezbatere publică (adică termenul limită prezăvut de lege).

Am solicitat majorarea acestui termen pentru a veni cu propuneri benefice Sectorului 6. Pur și simplu nu i-a interesat. Ignoranță totală din partea lor. (...) Eu am propus să nu mai externalizăm acest serviciu, ci să-l internalizăm", a zis Gabriel Mutu la DC News Live.

Declarația integrală o găsiți începând cu minutul 39:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel