Acuzații explozive la adresa ministrului Corina Șuteu. "Cruntă și mizerabilă realitate"

Ministrul Bogdan Stanoevici face acuzații foarte grave despre actualul ministru al Culturii, Corina Șuteu.

Bogdan Stanoevici spune că Ministerul Culturii a devenit o intreprindere ce trebuie să furnizeze bani unui grup constituit în jurul Corinei Șuteu.

"Domnule Prim Ministru Dacian Ciolos, cu tot respectul, nu veți putea spune niciodată că nu ați stiut... Nu puteti să închideți ochii la infinit, cunoscand ilegalitățile comise de unul dintre ministrii din guvernul dvs. Exista riscul unor interpretări scandaloase. Ministerul Culturii a devenit o intreprindere ce trebuie să furnizeze bani unui grup constituit in jurul persoanei care ocupa functia de ministru, tovarășa Corina Suteu. Este drept că alcătuirea acestui grup a inceput sub bagheta magică a lui Vlad Alexandrescu prin aducerea unor consilieri, gen Andrei Rus si altii. De asemeni tot in perioada V. Alexandrescu un membru cheie al grupului si principal beneficiar al jafului oficial ce se pregătește, a fost adus in C.A. de la Radef Romania Film. Este vorba de onorabilul Tudor Giurgiu, cel care a realizat prima gaura financiara la TVR, (25.000.000 euro) atunci când era Presedintele instituției. T.G. fiind proprietar de sali de cinema si distribuitor de filme. Adica exact obiectul de activitate al Radef România Film.

(...)

Dar mai mult decat atat, doamna C. Suteu îsi organizează propriile intrări financiare aducand în minister un nou Secretar General Adjunct si un nou Director la Resurse Umane, de la Centrul Cultural Arad. De ce de la Arad? Simplu, Centrul Cultural Arad finanteaza actiuni culturale organizate de diverse ONG-uri cu bani veniti de la Ministerul Culturii. Iar printre aceste ONG-uri gasim doua in care Corina Suteu este membru fondator. A spus cineva INCOMPATIBILITATE sau CONFLICT DE INTERESE? Se pare ca nu. Probabil pentru ca sunt DOAR niste banale ILEGALITĂȚI.

A spus cineva GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT? Da... Deocamdata, eu am spus. "Maine" sau "poimaine" vor spune Procurorii si apoi Justiția. Dar va fi prea tarziu, pentru unii...

Domnule Prim Ministru Dacian Ciolos, nu veți putea spune că n-ati stiut. Verificați si veți vedea... Cruntă si mizerabilă realitate a activității doamnei ministru Corina Suteu, aceasta rusine nationala. Poate că măcar într-al 12-lea ceas...", a scris Bogdan Stanoevici pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel