Ponta, atacat dur de un PNL-ist. "DJ de discotecă" și "primul pas spre abuz"

Președintele PNL Ilfov l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta. 

"Singurul scop al domniei sale este acela de a fi pe placul electoratului şi al decidenţilor din partid.De o bună perioadă de timp, exact ca un DJ de discotecă, premierul rosteşte în declaraţii "muzica" pe care consilierii de imagine i-au recomandat să o pună pentru a fi pe placul românilor. Dacă citim cu atenţie aceste declaraţii, constatăm lipsa de consecvenţă şi de luciditate a acestora, mesajele fiind contruite pe grupuri ţintă, care fac parte din electorat sau activul de partid, şi sunt transmise în funcţie de conjuncturi", a scris Marian Petrache pe blogul său. 

Vicepreședintele PNL a adăugat "Este dispus sa facă orice compromis, cu oricine, pentru a se asigura că are toate pârghiile necesare pentru a putea controla orice mişcă în ţara aceasta.Nu există limită, ameninţă atunci cand este cazul, ca un adevarat vătaf, vorbeşte şi dă verdicte în locul justiţiei, iar mai nou, identifică situaţia în care se află unii colegi psd-işti, cu aceea a tinerilor din decembrie 1989. Trebuie menţionat şi faptul că, măsurile recent propuse pentru a spori puterea executivului, criticate de analişti, nu au nicio justificare administrativă, în afara dorinţei de putere dictatorială şi de control absolut pe care o doreşte Victor Ponta. Cred că este deja prea mult! Ajunge!". 

"Concentrarea puterii absolute în mana unui singur lider, precum Victor Ponta este primul pas spre abuz, spre totalitarism, spre nerespectarea statului de drept", a adăugat liderul liberal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel