Actualii primari PDL și președintele CJ Arad, candidaţi şi la alegerile din acest an

seculici
seculici

Actualii primari ai PDL din județul Arad, dar și președintele Consiliului Județean, Nicolae Ioțcu, au fost desemnați, vineri, în ședința BPJ, candidați ai partidului la alegerile locale, şeful filialei, Gheorghe Seculici, ieşind din sală când s-a votat modul de desemnare a candidaţilor.

[caption id="attachment_159049" align="alignleft" width="300" caption="Gheorghe Seculici"][/caption] „În urma unor discuții în cadrul Biroului Permanent Județean s-a ajuns la un vot în ceea ce privește desemnarea candidaților, în condițiile în care am ajuns la granița celor 100 de zile până la campania electorală. Am stabilit ca toți primarii și actualul președinte al Consiliului Județean să fie desemnați candidați pentru aceleași funcții, la alegerile locale“, a precizat Adrian Țolea, secretar general al PDL Arad, scrie newsin.

Propunerea privind modul de desemnare a candidaților a fost făcută de mai mulți primari din județ. Supusă votului în BPJ al PDL Arad, propunerea a primit 36 de voturi din partea celor 46 de membri ai biroului. Diferența de voturi a fost dată de faptul că o parte dintre membrii BPJ au lipsit de la ședință sau au părăsit sala în momentul votului. Printre cei care au părăsit sala a fost și președintele PDL Arad, Gheorghe Seculici, care și-a dorit să candideze la șefia Consiliului Judeațean.

Astfel, în urma votului dat în BPJ Arad, actualul președinte al CJ Arad, Nicolae Ioțcu, a fost desemnat candidatul partidului pentru un nou mandat la șefia acestei instituții.

Candidații care au fost desemnați vineri în BPJ al PDL Arad urmează să fie validați de conducerea centrală a partidului. Validarea va fi făcută și în funcție de un sondaj efectuat la comanda PDL în toată țara, în urma căruia vor fi desemnați candidații partidului la alegerile locale și generale din acest an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel