Actorul Mălaimare: Țara este pe mâini proaste. Rămâneți cu bine

Actorul Mihai Mălaimare și-a arătat dezamăgirea față de situația în care a ajuns în România, cu o scenă pe care politicienii se clatină și cu oameni care sunt interesați doar de superficialitate.

"Ma uit cu tristete la pagina mea de facebook si o dau dracului, o inchid pentru ca nu este normal ca atunci cand scrii despre un LICEU important din Tara sa nu intre NIMENI, sa nu comenteze NIMENI, sa nu puna acolo o floricica NIMENI! Nu sunteti normali la cap, oameni buni, nu sunteti normali! Daca injuram vreun partid, vreun politician eram in paginile ziarelor, eram la televiziune, dar eu LAUD, oameni amarati ce sunteti, eu LAUD un LICEU de faima din Tara si pe voi va doare-n cur! Sa avem pardon, dar este un cuvant acceptat de Graur si de DEX!

Pe voi va intereseaza ca aia din strada habar n-au pentru ce sunt acolo, ca aia de acasa spun prostii despre aia din strada, chiar nu mai inteleg de fapt daca va mai intereseaza ceva. Tara asta este pe maini proaste si la conducere si la opozitie, niste tampiti care se afla acolo ( si la putere si in opozitie) aiurea si care n-au citit probabil dincolo de abecedar pentru ca daca ar fi facut-o s-ar fi ingrozit cat de mult mai este pana departe. Inchid naibii pagina asta, o inchid macar sa nu simt atat de direct cata lipsa de interes exista la romani pentru Romania.

Ramaneti cu bine, sa fiti sanatosi si sa faceti voi tara asta cum vreti. Eu am crescut si am invatat carte pentru altceva! Eu am invatat ca trebuie sa-mi dau viata pentru tara asta, ca trebuie sa-l apar pe Eminescu in orice frumusete din tara asta. Voi ce-ati invatat? Poate ca nu sunt eu la curent cu programa scolara si cu aceea a celor sapte ani de acasa. Ramaneti cu bine!", a scris Mihai Mălaimare pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel