Urmărește emisiunea live


Actor apostrofat în metrou de o femeie supărată pe personajul său

Metrou
Metrou

Actorul Sean Mahon, unul dintre protagoniştii serialului de televiziune "EastEnders", a fost urmărit şi admonestat verbal în metroul londonez de o admiratoare, care era extrem de supărată pe maşinaţiunile lui Ray Kelly, personajul negativ interpretat de starul irlandez în acest show TV extrem de popular în Marea Britanie, informează miercuri Press Association. 

Sean Mahon, un reputat actor de teatru şi televiziune, a fost acostat de o admiratoare furioasă, care l-a criticat pentru răutăţile comise de personajul său din serialul "EastEnders". Potrivit relatărilor sale, Sean Mahon a fost urmărit pe peronul unei staţii de metrou din Londra de o femeie care a pătruns apoi cu el în vagon şi i-a adresat o tiradă plină de agresivitate, încheiată cu întrebarea următoare: "Cine te crezi?". 

Actorul a spus că interacţiunile sale din viaţa reală au devenit tot mai dificile după recentele intrigi ţesute de personajul său din popularul serial TV. Fanii sunt supăraţi din cauza felului în care personajul Ray Kelly o tratează pe partenera lui de pe micul ecran, Mel Owen, interpretată de Tamzin Outhwaite. "În trecut am avut parte de multe reacţii amabile faţă de mine când eram pe stradă, însă totul a devenit acum mai întunecat. Cineva m-a agresat, aproape m-a atacat, în metrou. Nu voi intra în prea multe detalii", a dezvăluit starul irlandez. 

Vezi şi: HOROSCOP 2019. Zodii care se vor îmbogăți

Trump, vizită surpriză de Crăciun. Toţi au rămas uimiţi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel