Achiziție Daimler-Aston Martin. Informații infirmate

2014_aston_martin_vanquish_volante_08-0619
2014_aston_martin_vanquish_volante_08-0619

 Daimler AG nu intenţionează să-şi majoreze participaţia minoritară la producătorul britanic de automobile de lux Aston Martin, a afirmat directorul general al grupului german Dieter Zetsche, transmite Reuters. 

"Am avut toate ocaziile pentru a ne majora participaţia la Aston Martin. Credem într-adevăr că, pentru o companie de o asemenea mărime, independenţa şi o conducere focalizată sunt cheia succesului", le-a declarat jurnaliştilor Zetsche, la Salonul Auto de la Geneva. 

Luna trecută, Aston Martin a raportat pierderi anuale pentru al şaselea an consecutiv, dar a dat asigurări că vânzările DB11, un nou model echipat cu dispozitive electronice de la Mercedes, au înregistrat un avans semnificativ la finele lui 2016. 

Compania britanică înregistrează costuri ridicate în dorinţa de a îndeplini noile reglementări privind emisiile la maşinile sale sport. 

Daimler, care deţine brandul Mercedes-Benz, a încheiat un acord în 2013 în urma căruia a obţinut o participaţie de 5% în Aston Martin, furnizând în schimb motoare şi componente electronice. 

Daimler este cel mai vândut producător de automobile de lux din lume şi are 284.000 de angajaţi. 

În 2013, Daimler a inaugurat oficial, la Sebeş, unitatea de producţie pentru montaj cutii de viteză automate destinate autoturismelor de lux Mercedes-Benz, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel