Accidentare Simona Halep. Rezultatul analizelor

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep și-a făcut o serie de analize. Controlul medical a arătat trei probleme ale jucătoarei. 

La ieșirea de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, Simona Halep a răspuns la trei întrebări şi apoi şi-a făcut loc cu greu prin mulţimea de jurnalişti şi fani veniţi să o aştepte. Înaintea analizelor amănunţite, Simona Halep a făcut un control medical sumar care a relevat inflamarea gleznei piciorului stâng, o imunitate scăzută şi o oboseală accentuată.

Zilele următoare Halep va face şi analizele amănunţite de sânge de care depinde, până la urmă, prezenţa sa la meciurile de FED Cup, de la Cluj, cu selecţionata Canadei.

Pe locul doi mondial

După 16 săptămâni petrecute în fruntea clasamentului WTA, Simona Halep a coborât oficial pe poziția secundă, fiind depășită de daneza Caroline Wozniacki, cea în fața căreia jucătoarea noastră a pierdut weekend-ul trecut finala de la Australian Open, 6-7, 6-3, 4-6.

Pentru Simona Halep urmează o vacanţă scurtă, după care va participa turneul de la Doha (12-18 februarie). Încă nu este sigură că va putea juca pentru România în meciul de Fed Cup contra Canadei (10-11 februarie), de asemenea transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport, dar cu siguranţă va fi alături de colege, relatează digisport.ro.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel