Academicianul Dinu C. Giurescu răspunde acuzaţiilor UDMR

Dinu-C-Giurescu
Dinu-C-Giurescu

Acuzat  că ar fi transmis mesaje electorale împotriva parlamentarilor maghiari, academicianul Dinu C. Giurescu răspunde acuzaţiilor UDMR. Deputatul USL spune că nu a făcut afirmaţii discriminatorii la adresa maghiarilor. Astfel, plângerea UDMR depusă la Consiliul National pentru Combaterea Discriminării se bazează pe informaţii false, alăturate astfel încât să pară unele ofensatoare, susţine academicianul Dinu C Giurescu.

Secretarul general UDMR, Peter Kovacs, a depus o plângere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminării împotriva academicianului Dinu C. Giurescu din cauză că ar fi transmis mesaje electorale împotriva parlamentarilor maghiari.

 Istoricul Dinu C. Giurascu spune că nu a fost contactat de liderii UDMR în legătură cu acuzele care i se aduc în plângerea depusă la CNCD.

 Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, atrage atenţia că atât el cât şi partidul îl vor susţine necondiţionat pe academicianul Giurescu şi recomandă UDMR să îşi retragă plângerea.

 Academicianul Dinu C. Giurescu spune că plângerea UDMR îi afectează imaginea şi că va merge în instanţă pentru a dovedi că acuzele Uniunii sunt false.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel