Academica Clinceni, din nou în cărți pentru play-off, după ce a învins Poli Iași

Academica Clinceni a învins vineri Politehnica Iași cu scorul de 2-1, într-un meci contând pentru etapa a 29-a a Ligii 1. Ieșenii au deschis scorul în prima repriză, gazdele revenind în partea secundă, golul victoriei fiind marcat în minutul 88.

Academica Clinceni și-a întrerupt șirul de 6 meciuri fără victorie, învingând vineri ultima clasată a Ligii 1, Politehnica Iași, o echipă ce se confruntă cu probleme financiare. Gazdele aveau mare nevoie de puncte pentru a se putea menține în cursa pentru un loc de play-off. În schimb ieșenii sunt în mare criză, orice punct fiind bun în tentativa de a evita retrogradarea.

Moldovenii au început bine, deschizând scorul prin Platini, în minutul 18, și reușind să mențină rezultatul până la pauză. La 10 minute după revenirea de la vestiare, Cordea a egalat pentru gazde, cu al doilea său gol din acest sezon din postura de atacant. Markovic a adus cele trei puncte pentru Clinceni, în minutul 88, trimițând mingea printre picioarele portarului ieșean. Clinceni - Poli Iași s-a încheiat 2-1.

Clinceniul a ajuns temporar pe locul cinci, cu 41 de puncte, iar Poli Iași, cu doar 19 puncte, a rămas pe ultimul loc în Liga 1, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel