Absurditate în Parlamentul României: PDL cere confirmarea decesului pentru un deputat deja îngropat

calian_03605400
calian_03605400

Moment de domeniul absurdului în Camera Deputaţilor.  Deputat PDL, Petru Călian,  a cerut să nu se constate decesul lui Palfi Zoltan, coleg de la UDMR, până când nu primeşte certificatul de deces. Asta cu toate că deputatul a fost înmormântat săptămâna trecută și se ținuse un moment de reculegere în memoria acestuia.

Deputaţii au păstrat luni un moment de reculegere în memoria fostului lor coleg. Imediat după acest moment de reculegere, a luat cuvântul de la tribună democrat-liberalul Petru Călian. Acesta a solicitat ca Parlamentul să nu ia deocamdată act de faptul că a încetat, prin deces, mandatul deputatului UDMR. Motivul invocat: trebuie ca cei de la comisia de validare a Camerei să se convingă de faptul că au toate documentele necesare pentru o asemenea formalitate, informează realitatea.net.

"Aş propune să scoatem de pe ordinea de zi punctul 3, proiect de hotărâre privind constatarea încetării unui mandat de deputat astfel încât să vedem şi în comisia de validare dacă există toate documentele aferente. Vă solicit această amânare până la următoarea şedinţă", a spus Călian, de la tribuna Parlamentului.

S-a supus la vot scoaterea de pe ordinea de zi a hotărârii de constatare a încetării mandatului de deputat. Au fost peste 80 de voturi pentru şi 60 de voturi împotrivă. Fără comentarii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel