Abrogarea OUG 114. Olguța Vasilescu: Prețurile vor crește necontrolat. Ne-au avertizat foarte clar

Lia Olguta Vasilescu
Lia Olguta Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD, susține că prețurile la gaze și la energia electrică vor crește necontrolat dacă noua guvernare va abroga Ordonanța 114. 

Lia Olguța Vasilescu a reacționat în direct la România TV după ce în noul program de guvernare al PNL ar fi specificată abrogarea Ordonanței 114. 

”Ne spun despre abrogarea Ordonanței 114. Hai să înțelegem cu toții ce înseamnă Ordonanța 114 și ceea ce înseamnă abrogarea ei. În primul rând, noi acolo avem plafonat prețul la gaze și la energia electrică. La gaze pentru toți românii, inclusiv mediul de afaceri. La energia electrică, pentru populație. Când spui că abrogi această lege este clar că și gazele și energia termică vor crește necontrolat și asta nu o spune PSD-ul ci furnizorii de energie, cei care lucrează în piață, care ne-au avertizat foarte clar: să nu abrogați cumva această Ordonanță pentru că va crește necontrolat prețul la gaze și la energia electrică”, a precizat Lia Olguța Vasilescu în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel