A plecat din guvern pentru a candida la alegerile parlamentare

Fostul secretar general al Guvernului Sorin Chelmu a anunţat miercuri că intenţionează să candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

'În primul rând, eu am renunţat la această funcţie care m-a onorat şi m-a responsabilizat în egală măsură. În al doilea rând, am luat această decizie întrucât intenţionez să candidez la alegerile parlamentare de anul acesta. Am decis să părăsesc prim-planul activităţii guvernamentale şi din respect pentru angajamentul actualului Guvern de a se menţine apolitic şi de a nu lăsa responsabilităţile administrative să interfereze cu campania electorală. Este motivul pentru care am ales să fac un pas în spate, astfel încât să pot face unul înainte după acest pas', a declarat Chelmu, la Realitatea Tv. El a adăugat că premierul Dacian Cioloş 'a înţeles şi a acceptat' decizia sa.

[citeste si]

Întrebat dacă mai sunt şi alţi membri ai Guvernului care ar vrea să participe la alegerile parlamentare, Chelmu a răspuns: 'Este posibil, dar nu pot să vă dau eu nume, cine şi cum va candida'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel