A murit Vasile Mocanu (PSD)

Fostul parlamentar PSD Vasile Mocanu (75 de ani) a murit, miercuri.

'PSD Iași își exprimă regretul pentru decesul unuia dintre cei mai reprezentativi social-democrați ieșeni! Vasile Mocanu (1947 - 2022) a fost un coleg de încredere, cu spirit de inițiativă și un adevărat profesionist. A devenit membru PSD începând din anul 1994 și a deținut funcția de vicepreședinte la nivel local în perioada 2000-2012.'

'A reprezentat cu succes organizația de la Iași în cadrul structurilor centrale, fiind ales parlamentar de Iași între anii 2000-2015, de trei ori ca deputat și o legislatură ca senator. A făcut parte din Comisia pentru agricultură fiind permanent un susținător al fermierilor și producătorilor autohtoni. Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei!', a anunțat pe Facebook filiala județeană PSD Iași.

Citește și: Un alt social-democrat a murit în noiembrie anul trecut

Augustin Sărăcuț, primarul localității bihorene Bulz, a decedat în cursul zilei de marți, 30 noiembrie, după ce a suferit un infarct, scrie Realitatea.net.  El era unul dintre cei mai longevivi primari din Bihor.

Augustin Sărăcuț, în vârstă de 54 de ani, era cunoscut cu probleme cardiace, fiind operat pe cord deschis în perioada 2012-2013. Potrivit managerului SAJ Bihor, dr. Liciniu Venter, la fața locului s-a deplasat un echipaj al SAJ care l-a găsit pe edil în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă nu l-au mai putut salva. Citește știrea inițială aici!

Citește și: Un primar PSD a murit după ce a fost călcat de tramvai, în București

Găvrilă Pop, primarul comunei Boiu Mare din Maramureș, a murit într-un groaznic accident de tramvai care a avut loc în București. Găvrilă Pop era cel mai longeviv primar din județ.

Primarul se afla în Capitală împreună cu fiul său. La un moment dat, după ce și-au parcat mașina, cele două persoane s-au angajat în traversarea unei străzi. Găvrilă Pop a fost surprins și accidentat de un tramvai care l-a târât circa 5 metri. Maramureșeanul nu a supraviețuit, rănile suferite în accident fiindu-i fatale. Vezi AICI mai multe detalii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel