A fost IUBITA lui Traian Băsescu? Elena Udrea, mesajul SERII: "Mi-a părut RĂU. Am plătit SCUMP"

Elena Udrea a răspuns la una dintre cele mai controversate întrebări din cariera sa. 

Întrebată despre Traian Băsescu, Elena Udrea a declarat că:

"Este un bărbat foarte puternic, un lider în viața privată, în politică, în profesie. Genul de bărbat despre care știi că e puternic imediat ce-l vezi.

Vorbim destul de des. În campanie nu prea am vorbit, pentru că era ocupat. Relația cu președintele... am continuat să vorbim. Țin legătura cu familia lui, cu Elena, cu Ioana. Nu ca înainte, dar suficient de des, cât să știu cum se simte familia președintelui", a spus Elena Udrea, în direct la Kanal D. 

A fost iubita președintelui Traian Băsescu? 

"Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu-și dă seama cât de mult umor am și de mule ori când fac o glumă mulți se uită la mine și se întreabă ce am vrut să spun cu asta. Eu atunci am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Adică atât de multă lume a interpretat răspunsul meu și apoi concluzia a fost că atât de nepotrivit a fost răspunsul că mi-a părut rău că am făcut acea glumă.

Traian Băsescu e cel mai importat om din viața mea, după părinții mei, pentru că tot ce am realizat eu în cariera mea politică, pe care mi-am dorit-o, ce mi-am dorit cel mai mult după copil, asta a fost, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu. Relația a fost extraordinară, de mare încredere, sunt fericită că am avut ocazia că cresc politic cu Traian Băsescu", a răspuns ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel