A fost EXCLUS din PNL. Gheorghe Falcă, prima reacție

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Remus Guţu, a fost exclus din PNL.

'La solicitarea comisiei de integritate, s-a supus la vot excluderea domnului Remus Guţu din partid pentru afirmaţiile şi pentru comportamentul dânsului, acest lucru fiind aprobat în unanimitate. Astfel că începând de joi, 18 februarie, Remus Guţu nu mai este membru al PNL Arad', a declarat joi, pentru AGERPRES, preşedintele PNL Arad, Gheorghe Falcă.

Pe de altă parte însă, liderul liberalilor arădeni a afirmat că PNL Arad nu va face demersuri pentru înlocuirea lui Remus Guţu din funcţia de vicepreşedinte al CJ Arad.

'Nu are rost să facem acest lucru, deoarece până se finalizează toate procedurile privind retragerea mandatului se va trece de alegerile locale, ocazie cu care Guţu îşi va pierde oricum mandatul', a spus Gheorghe Falcă.

Remus Guţu, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Arad, a anunţat luni că a decis să demisioneze 'din toate funcţiile de conducere deţinute în partid'. 'Domnul Gheorghe Falcă doreşte să aibă, simultan, conducerea Primăriei, a Consiliului Judeţean Arad, a Prefecturii, a partidului şi aşa mai departe, pentru ca toţi să-i fim sclavi. Asta îşi doreşte domnul Falcă şi mă miră faptul că vechii liberali nu iau o poziţie fermă în acest caz, pentru că acesta a confiscat PNL-ul punând în funcţiile de conducere a partidului doar oameni de încredere din fostul PDL', a declarat Remus Guţu, luni, în cadrul unei conferinţe de presă. Fost preşedinte al PPDD Arad, Remus Guţu, a obţinut un mandat de consilier judeţean pe listele acestei formaţiuni politice.

În urma Ordonanţei 55 /2015, s-a înscris în PNL alături de 40 de organizaţii ale PPDD, 50 de consilieri locali şi un viceprimar de municipiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel