A fost desemnat președintele interimar al Organizaţiei Bucureşti a PMP

Comitetul Naţional de Iniţiativă al Partidului Mişcarea Populară a desemnat persoana care va conduce organizația de București până la primul Congres al formațiunii.

Elenina Nicuţ a fost desemnată preşedinte interimar al Organizaţiei Bucureşti a Partidului Mișcarea Populară, informează un comunicat al formațiunii postat, sâmbătă, pe pagina sa socializare.

Elenina Nicuţ este în prezent avocat în Bucureşti de peste 13 ani şi nu a mai fost implicată până acum în politică, "fiind un activist al societăţii civile", precizează PMP.

Elenina Nicuţ este licenţiată în drept român şi francez, absolvind cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, precum şi cursurile Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene.

La începutul acestei săptămâni, Fundația „Mişcarea Populară” a desemnat coordonatorii filialelor din București: Sector 1 – Cătălin Mălăia, Sector 2 – Marius Ionescu-Mălăncuş, Sector 3 – Valeriu Davidescu, Sector 4 – Mihaela Forgaciu, Sector 5 – Irinel Lubene, Sector 6 – Dorin Constantin Ursu.

Fundația Mișcarea Populară a fost înregistrată, marți, ca partid politic - Partidul Mișcarea Populară.

Eugen Tomac, fost secretar de stat în guvernele Boc și Ungureanu, cel care a devenit liderul formațiunii până la primul Congres, la lansarea oficială a precizat obiectivul PMP: “Partidul nostru este unul de dreapta, care are ca obiectiv să recâștige încrederea oamenilor din această țară. Suntem și rămânem partenerii președintelui României. Susținem reformele pe care șeful statului român le-a demarat. Credem că este foarte important ca țara noastră să fie respectată și apreciată de partenerii noștri”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel