A doua demisie a zilei: Un deputat pleacă din funcţia de vicepreşedinte UNPR

Deputatul Dorin Petrea a anunţat luni, printr-un comunicat de presă, că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al UNPR la nivel naţional, motivând că nu vrea să îşi asume 'un eşec iminent la alegerile locale'.

 'Nu vreau să îmi asum un eşec despre care ştiu sigur că nu îmi aparţine. Se prefigurează un eşec major la alegerile locale, atât la nivel municipal, cât şi judeţean, iar asta pentru că mulţi lideri de filiale au jucat la două capete. La Brăila nu mai avem Birou Politic Municipal şi Judeţean, membrii sunt dezorientaţi, nu-şi cunosc drepturile şi obligaţiile, iar eu, ca vicepreşedinte UNPR, nu am prerogative pentru a interveni şi a opri acest fenomen. Mai puţin de 5% din vechea organizaţie locală se regăseşte în echipa actuală a Brăilei', a declarat deputatul Dorin Petrea.

Deputatul Dorin Petrea a mai precizat că demisionează din funcţia de vicepreşedinte, deoarece 'vechiul UNPR Brăila a îmbrăcat hainele PPDD în speranţa absurdă că vor rezolva alegerile tot cu televizorul, metodă folosită în 2012 de partidul lui Dan Diaconescu'.

'Tinerii au plecat, organizaţiile de seniori stagnează, oamenii de iniţiativă au renunţat şi îi înţeleg perfect în condiţiile în care este vizibil mai mult ca oricând că liderul UNPR din Brăila este cu un picior în uniune şi cu celălalt în alt partid. Nu condamn decizia unui politician de a-şi modifica credinţele doctrinare, dar condamn şi reclam situaţiile în care oamenii joacă dublu, în defavoarea cetăţenilor care şi-au dat votul', a completat Petrea. Deputatul susţine că îşi va continua activitatea în Parlament ca membru UNPR şi că va susţine grupul parlamentar UNPR şi deciziile acestuia, precizând că se poziţionează 'vehement împotriva conducerii UNPR Brăila, din motive evidente de lipsă de performanţe'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel