900 milioane Euro, realocate către industriile afectate de criză. Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre, anunţ oficial

În aceste momente dificile, BSTDB salută eforturile pe care statele noastre membre le depun pentru a împiedica răspândirea coronavirusului și a reduce impactul negativ pe care acesta îl are asupra vieților oamenilor, societăților și asupra activității economice.

BSTDB se angajează să depună toate eforturile pentru a-și sprijini în continuare clienții și țările membre. Banca intenționează să își reorienteze finanțarea de aproximativ 900 de milioane EURO, planificată pentru noi operațiuni în 2020, pentru a ajuta sectoarele și industriile cele mai afectate în criza provocată de infecția COVID-19. În condițiile actuale critice și a schimbărilor de percepție a pieței privind riscurile și lichiditatea, Banca va continua să ajute întreprinderile mici și mijlocii, cel mai vulnerabil segment de companii, și să ofere sprijinul de care țările membre și întreprinderile noastre au nevoie.

Vom oferi asistență tehnică suplimentară clienților afectați pentru a facilita pregătirea proiectelor, inclusiv planuri de afaceri, studii de fezabilitate, evaluări ale impactului asupra mediului etc. Banca se va concentra pe asistența acordată municipalităților, companiilor de producție, de utilități și a celor farmaceutice care se află în prima linie a luptei împotriva COVID-19, anunţă BSTDB.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel