7 sfaturi pentru a alege prima pereche de pantofi pentru cel mic

In magazine sau in online, intotdeauna ti-ai simtit sufletul aproape explodand atunci cand ai vazut o pereche de pantofi pentru copii mica, simpatica, colorata si interesanta. Asta pentru ca e intotdeauna mai usor sa iti dai cu parerea referitoare la pantofi pentru copii atunci cand nu ai un micut sau o micuta care trebuie sa fie incaltata.

Atunci cand esti parinte, sa cumperi pantofi pentru copii nu mai este deloc usor. Pe langa aspectul perechilor de pantofi pentru copii, trebuie sa tii cont de o multime de lucruri. Confortul celui mic sau celei mici e foarte important, libertatea de miscare e si ea la fel. Lucrurile se complica subit pentru parinti cand merg sa cumpere pantofi pentru copii, mai ales atunci cand e prima pereche de pantofi pentru copii pe care o cumperi. Vrei ca ea sa fie perfecta, bineinteles! Sa fie comoda, durabila, sa fie si draguta.

Alegerea primei perechi de pantofi pentru copii e importanta. Medicii pediatri si chirurgii ortopoezi recomanda mare atentie atunci cand vine vorba despre achizitionarea primei perechi de pantofi pentru copii. Si da, stim ca e dificil, stim ca totul se schimba atunci cand ai un copil, tocmai de aceea ne-am gandit sa va oferim sapte sfaturi care sa va ajute atunci cand cumparati prima pereche de pantofi pentru copii in calitate de parinti, nu de prieteni sau spectatori la vitrinele magazinelor pentru copii:

  1. O pereche de pantofi pentru copii trebuie sa fie stabila, sa tina bine piciorusul celui mic, fara a-i restrictiona miscarile. Mai mult decat atat, o pereche de pantofi pentru copii nu trebuie sa fie prea rigida. Mai exact, calcaiul trebuie sa fie flexibil, pentru ca piciorusele celui mic sa nu fie prinse ca intr-o menghina.
  2. O pereche de pantofi pentru copii trebuie sa fie cu un centimetru mai mare decat piciorul lui bebe.
  3. Orice pereche de pantofi pentru copii trebuie sa aiba varful rotunjit, pentru a permite miscarea libera a degetelor.
  4. Interiorul unei perechi de pantofi pentru copii trebuie sa fie captusit cu piele sau alt material natural, care sa “respire”, asa cum spun specialistii. Astfel, piciorul celui mic va fi protejat de la transpiratia excesiva si, prin urmare, nu se vor dezvolta microorganisme patogene in interiorul pantofului.
  5. Perechile de pantofi pentru copii trebuie sa fie usor, sa nu provoace dificultati la mers si sa nu deranjeze copilul. Cel mai bun mod pentru a afla daca ei sunt perfecti il reprezinta verificarea lor. Daca ti se par grei la ridicare, nu ii cumpara.
  6. Atunci cand cumparati pantofi pentru copii, acordati atentie la grosimea talpii, care protejeaza piciorul de frig.
  7. Verificati ca interiorul perechii de pantofi pentru copii sa nu aiba cusaturi rigide, care sa ingreuneze mersul si sa deformeze piciorul lui bebe.

Daca vrei sa cumperi o pereche de pantofi pentru copii, noi te invitam pe Noriel sa descoperi ofertele interesante si preturile avantajoase. Sigur vei pleca multumit cu o pereche de pantofi pentru copii care va fi exact asa cum trebuie si va indeplini toate dorintele tale pentru cel mic sau pentru cea mica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel