7 Lucruri pe care probabil nu le știai încă despre celebra companie Viessmann (P)

Compania Viessmann a făcut istorie în domeniul soluțiile de încălzire. În întreaga lume, când au nevoie de un sistem de încălzire fiabil, sigur și eficient, o mulțime de persoane apelează negreșit la brandul Viessmann, iar acesta le depășește toate așteptările.

Însă câți sunt cei care cunosc mai mult decât numele și calitatea acestor produse care au făcut istorie?

În rândurile următoare vom prezenta câteva informații care te vor face să vezi compania Viessmann cu totul alți ochi decât până acum și cu siguranță să o admiri și să o apreciezi și mai mult.

Ce nu știe chiar toată lumea despre Viessmann?

#1 O istorie mai lungă de 100 de ani

Compania Viessmann a fost înființată în anul 1917, în Germania, de către Johann Viessmann, iar responsabili pentru conducerea sa au fost de-a lungul timpului doar descendenți direcți ai acestuia. Acum ea este condusă de Martin Viessmann și fiul său Maximilian, reprezentanții celei de-a treia și de-a patra generații care a ținut frâiele impresionantei societăți.

#2 Un tânăr hotărât, pregătit pentru lucruri importante

Când Martin Viessmann și-a întrebat fiul de doar 18 ani dacă se vede în viitor în calitate de director al companiei Viessmann, Maximilian Viessmann a spus un DA hotărât. Atunci, tânărul, proaspăt absolvent de liceu și-a continuat educația optând pentru studii de inginerie industrială în cadrul Universității Tehnice din Darmstadt și la Institutul de Tehnologie Karlsruhe (KIT), continuând să lucreze apoi în cadrul grupului Boston Consulting în Munich și în Shanghai. În prezent, Maximilian este cunoscut ca un promotor digital al companiei familiei sale, dar și în calitate de business angel și investitor în companii start-up.

#3 O familie numeroasă cu un țel măreț

În prezent, dacă numărăm toți angajații Viessmann răspândiți în întreaga lume, putem spune că familia Viessmann este formată din 12.0750 de membri răspândiți pe toate continentele. Toți membrii Viessmann cred în renumele și puterea de creație a acestei companii și scopul lor comun este ca prin bunurile pe care le fabrică să îmbunătățească considerabil calitatea vieții de zi cu zi.

#4 Cea mai bună marcă de cazane de pardoseală

Viessmann produce o gamă foarte variată de cazane pentru încălzirea casnică și industrială, dar niciunele din produsele sale nu sunt la fel de cunoscute precum cazanele pentru pardoseală, care se bucură de o popularitate extraordinară în Europa și au ajuns să fie mai bine vândute decât oricare alte produse de acest fel.

#5 Un portofoliu divers de produse, adaptat cerințelor actuale ale pieței

Viessmann nu produce doar sisteme de încălzire, ci și sisteme de răcire și sisteme industriale. Când vine vorba de sisteme de răcire putem enumera sistemele de refrigerare și congelare, agregatele de refrigerare și bineînțeles rafturile și accesoriile pentru răcirea alimentelor, special create pentru profesioniștii din industria alimentară. Pe de altă parte, din categorie sistemelor industriale putem da ca exemple cazanele de abur, cazanele de apă fierbinte, cazanele recuperatoare, precum și instalațiile de biomasă și gaz. Recent, unele din cele mai apreciate produse Viessmann sunt panourile fotovoltaice, care au câștigat aprecierea consumatorilor pentur calitatea lor, modul facil de instalare și eficiența de care dau dovadă. Există o documentație cuprinzătoare pentru panourile fotovoltaice Viessmann pe website-ul oficial al companiei, iar în ceea ce privește calitățile lor, putem spune că se ridică și chiar depășesc standardele înalte cu care Viessmann ne-a obișnuit până acum.

#6 Fără servicii, bunurile nu înseamnă nimic

Viessmann este o companie conștientă de importanța educării potențialilor săi clienți, dar și oferirii de suport tehnic celor care au cumpărat deja produsele sale. De aceea, website-ul Viessmann este plin de informații prețioase și materiale cuprinzătoare, realizate pe diferite subiecte de interes, din care cei care au nevoie de un sistem de încălzire, unul de răcire sau unul industrial ori pur și simplu sunt curioși în legătură cu cele mai bune metode de alegere și utilizare a produselor Viessmann pot găsi răspunsuri la toate întrebările lor.

#7 Un partener comercial de nota 10

Meritele companiei Viessmann în calitate de partener comercial sunt cunoscute oficial în Germania unde a primit de nenumărate ori titlul de Partenerul comercial #1 în domeniul soluțiilor de încălzire. Acest titlu nu i-a fost acordat oricum, ci prin sondajul ISH la care participă mii de antreprenori în domeniul sistemelor de încălzire și în care la diferite categorii Viessmann a câștigat distincții care i-au adus mult râvnita recunoaștere. Viessmann a simplificat până la extrem metodele de colaborare și în acest sens și-a format o echipă profesionistă, mereu gata pregătită să ofere ajutor partenerilor săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel