Urmărește emisiunea live


6 sfaturi pentru amenajarea unui sediu social (P)

Photo by Alesia Kazantceva on Unsplash
Photo by Alesia Kazantceva on Unsplash

Demararea unei afaceri presupune, înainte de orice, stabilirea unui sediu social, în interiorul căruia se poate desfășura (sau nu, după caz) o anumită activitate economică. 

Dacă în acel sediu este și spațiul alocat biroului, acest lucru înseamnă că va trebui să amenajezi totul cu bun gust, astfel încât să îți poți primi clienții într-un mod cât mai plăcut. Iată cum poți amenaja un astfel de spațiu și ce sfaturi ar trebui să ai în vedere.

Amenajează zona pereților interiori

Felul în care arată un spațiu se va vedea încă de la prima privire, o dată cu vizualizarea pereților. Pentru ca spațiul să arate cât mai elegant și estetic, poți folosi vopsea lavabilă pentru interior sau exterior de la utilul.ro, alături de o amorsă calitativă, care să aibă rolul de a fixa cât mai bine produsul de finisare.

Înainte de aplicarea vopselei ar trebui să respecți regulile de pregătire a substratului, incluzând decopertarea suprafețelor, curățarea și remedierea fisurilor, golurilor sau găurilor și nivelarea suprafețelor. Acest lucru va ajuta substratul să arate perfect, fiind astfel pregătit pentru aplicarea vopselei.

Amenajează cu bun gust pardoselile 

Pardoseala este unul dintre cele mai importante elemente ale unui sediu social. Pardoselile moderne pentru astfel de spații pot fi realizate din parchet (laminat, stratificat sau din lemn masiv), din piatră naturală sau placaje ceramice sau pot fi realizate cu pardoseli flotante.  

Ca o îmbunătățire adusă spațiului, se poate monta și un sistem de încălzire în pardoseală, care va putea fi utilizat împreună cu o pardoseală din lemn dublu sau triplustratificat. În ambele cazuri va crește gradul de confort resimțit la nivelul extremităților inferioare, iar acest lucru se va traduce printr-o eficiență mai mare a muncii. 

Folosește lambriu pentru placarea pereților

Lambriul este un mod foarte elegant de amenajare a spațiilor. Acestea nu doar că vor arăta mai frumos, ci în același timp vor oferi și un grad ridicat de izolare termică și fonică. 

Același lucru se întâmplă și în cazul în care amenajezi suprafețele cu ajutorul panourilor de plută, material care de asemenea asigură un grad sporit de izolare fonică. 

Înlocuiește tâmplăria spațiului 

Pentru ca un spațiu să fie cât mai atractiv, dar și confortabil, ar trebui să iei în calcul schimbarea tâmplăriei. În prezent există o multitudine de opțiuni, așa că vei găsi cu siguranță produsele dorite. În plus, va trebui să acorzi aceeași importanță și glafurilor pentru ferestre, acestea contribuind în mod activ la stabilirea imaginii finale a sediului social.

Alege mobilierul potrivit

Pentru ca un sediu social să ofere eficiență din orice punct de vedere, specialiștii recomandă păstrarea unui spațiu cât mai ordonat. Mobilierul ajută foarte mult, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al eficienței. 

Poți opta pentru mobilier modular, care se potrivește foarte bine pentru amenajarea spațiilor de birouri și care permite aranjarea eficientă a documentelor și a elementelor de birou necesare bunei desfășurări a activității.

Izolează termic sediul, la interior și la exterior

Dacă vrei să te bucuri de confort termic, izolarea pereților este neapărat necesară. În prezent a devenit o necesitate izolarea termică, iar aceasta poate fi făcută simplu cu vată bazaltică, vată de sticlă sau polistiren. 

Izolația termică va oferi atât confortul termic de care ai nevoie, cât și o scădere a consumurilor cu energia sau resursele alocate pentru obținerea acestuia. 

Acestea sunt câteva dintre sfaturile pe care nu ar trebui să le pierzi din vedere atunci când vine vorba despre amenajarea unui spațiu social. Alege materiale de calitate și implementează sistemele care se potrivesc spațiului pe care îl deții, pentru ca acesta să se transforme în biroul care te va reprezenta mai bine decât o carte de vizită. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel