410.000 de autoturisme, rechemate în service. Probleme la centura de siguranță

Volkswagen a anunțat astăzi că va chema în service 410.000 de mașini. 

Sunt probleme la centurile de siguranță de la bancheta din spate. Totodată, grupul german și-a sfătuit clienții să nu folosească scaunul din mijloc. 

Grupul Volkswagen avertizează că în cazuri de schimbare bruscă a benzilor, cu cinci persoane la bord, încuietorile centurilor se pot suprapune, iar centura scaunul din stânga se poate deschide. 

A fost concepută o soluție de intervenție. Volkswagen îşi ”sfătuieşte clienţii să nu folosească scaunul din mijloc din spate”, atât timp cât nu este efectuată reparaţia.

DPA notează că problema tehnică vizează 219.000 de autoturisme Volkswagen Polo și 191.000 de automobile marca spaniolă Seat din seriile Ibiza şi Arona.

[citeste si]

Presa germană a scris marţi că noul conducător al VW, Herbert Diess, a cooperat cu justiţia americană în ancheta cu privire la scandalul motoarelor diesel trucate, obţinând garanţii persoanle. Guvernul german a aprobat miercuri o lege care permite proceduri colective ale consumatorilor vizând întreprinderi, la timp pentru a permite recursuri contra VW în cadrul "Dieselgate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel