Gică Popescu dezvăluie secretul care a dus la iertarea echipei Steaua

popescu
popescu

 Gică Popescu a  comentat decizia Comisiei de disciplină a UEFA în cazul Stelei, dând detalii din interiorul forului european, dar a vorbit și despre alte subiecte.

 Cât am fost eu la comisia de disciplină a UEFA nu am avut nici un astfel de caz. Fără să iau din meritul avocaților care au prezentat acest caz, un rol extrem de important l-a avut faptul că au fost judecate și Fenerbahce și Beșiktaș. Dacă îi dădea un an Stelei, trebuia să le dea turcilor câte 10 ani, că acolo a fost cumpărare de meciuri dovedită.

 De aia au stat așa de mult, ce facem, cum o dăm. S-a cântărit mult, turcii au cumpărat meciuri, Steaua nu. Nu contează numele echipei la comisie, când eram eu acolo, cea mai penalizată echipă era Real Madrid. Ieșeau târziu pe teren la meciurile din Liga Campionilor, acesta era principalul motiv. Erau amenzi de 50.000, de 100.000, de 150.000 de euro. A fost o experiență plăcută.

 Nu are nimic de-a face suporterii, Steaua trebuie să nu mai fie implicată în astfel de gesturi de corupție. Dacă Steaua joacă în Champions League și se aprind torțe, nu se activează suspendarea. Nu are legătură.

Despre Liga a II-a,  "Baciul" a spus că: "Am avut o mare dezamăgire la finalul acestui campionat în Liga a II-a, le-am spus jucătorilor mei de la Chindia rezultatele contracandidatelor înainte de meciuri și toate trei au ieșit și au fost scoase de la pariuri.

 Astea sunt lucrurile grave din fotbalul românesc. Să programezi un meci la trei săptămâni după terminarea campionatului mi se pare groaznic. Trebuie făcut un singur lucru: să respecți regulamentele.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel