Transfer record al unei bănci, după ce angajatul a adormit pe tastatură

Angajatul unei bănci din Germania a adormit pe tastatură în momentul în care opera un transfer de câțiva euro. Ce a urmat i-a îngrozit  pe șefii băncii, eroarea fiind observată și îndreptată la timp.

Angajatul unei bănci urma să realizeze un transfer de 64,2 de euro, când a adormit, iar mâinile i-au căzut pe tastatură, apăsând din greşeală pe butonul '2'. Astfel, a rezultat un transfer de 222222222,22 de euro. Eroarea a fost descoperită la scurt timp şi corectată, transmite BBC News.

 După cum a relatat media germană, incidentul s-a petrecut în aprilie 2012 într-o filială a unei bănci din Frankfurt. Despre ce bancă este vorba nu se spune.

 În urma acestui incident, a fost concediată o funcţionară a băncii, care avea responsabilitatea să verifice operaţiunile de transfer. Femeia, care lucrează la această bancă din 1986, s-a adresat tribunalului pentru litigii în muncă, insistând că transferul financiar a fost aprobat din greşeală şi nu cu rea intenţie.

 Tribunalul a efectuat verificări, stabilind că în ziua accidentului aceasta a monitorizat mai mult de 800 de operaţiuni, fiecare în puţin peste o secundă. La 10 iunie, justiţia a declarat concedierea ei ca fiind ilegală şi a dispus restabilirea funcţionarei în postul avut înainte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel