3 aspecte pe care să le ai în vedere atunci când vrei să investești într-un apartament în Cluj (P)

Dacă vrei să investești într-un oraș superb din România, cu un potențial enorm de dezvoltare, atunci Clujul este una din cele mai bune opțiuni. 

Clujul este un oraș curat, cu o cultură și o istorie extrem de bogate, cu multe oportunități de afaceri și locuri de muncă și bineînțeles, cu multe facultăți, lucru pentru care proprietățile imobiliare din Cluj sau din împrejurimile Clujului sunt foarte căutate.

Înainte de a cumpăra un apartament în Cluj, ca de altfel în oricare oraș mare din România, trebuie să te interesează mai întâi în legătură cu piața imobiliară locală și să afli ce caracteristici caută la o astfel de proprietate persoanele care doresc să închirieze și ce nu prezintă interes.

Care este cea mai bună locație din Cluj?

Când vine vorba de locații, Clujul oferă nenumărate opțiuni. Bineînțeles, centrul orașului este, a fost și va rămâne una din principalele atracții, dar pe lângă faptul că sunt mai puține și mai strâmte, apartamentele din centrul Clujului sunt și extrem de scumpe, ceea ce le poate face mai puțin profitabile ca investiție. 

De aceea, dacă dispui de un buget limitat sau dacă vrei să cumperi un apartament care să se închirieze rapid și care să-ți aducă repede profit, atunci te poți orienta cu succes către periferie sau către cartierele noi, recent apărute în jurul orașului.

Care este numărul ideal de camere pentru un apartament în Cluj?

Dacă vrei să cumperi un apartament în Cluj sau în apropierea Clujului pe care să-l închiriezi, numărul magic când vine vorba de camere este 2. 

Chiar și tinerii care locuiesc singuri, preferă să închirieze apartamente de două camere în detrimentul garsonierelor deoarece astfel, pot folosi una din camere pentru relaxare și cealaltă pentru studiu sau muncă, ori, dacă sunt mai petrecăreți din fire și le place să invite mereu prieteni la ei acasă, nu sunt nevoiți să facă de fiecare dată ordine lună în tot apartamentul, ci pot să-și păstreze o cameră doar pentru ei, unde să se desfășoare în voie, fără să le fie teamă că cineva le va judeca obiceiurile.

Iar în ceea ce le privește pe familiile cu sau fără copii, dacă au de ales între garsoniere și apartamente cu două camere, atunci preferințele sunt evidente. Chiar și o familie cu doi copii poate trăi confortabil într-un apartament cu două camere, fiecare membru beneficiind de suficient de mult spațiu pentru sine, mai ales dacă este un apartament decomandat.

Pe website-ul imobiliare-floresti-cluj.ro de exemplu, găsești o gamă variată de apartamente 2 camere Florești la prețuri care mai de care mai atrăgătoare și cu finisaje de ultimă generație.

Bucătărie open space sau fiecare cameră cu spațiul ei?

Dacă acum 20-30 de ani bucătăriile open space era ceva ce românii vedeau doar prin filme, acum, mai ales în blocurile noi, astfel de bucătării sunt destul de rare.

Bucătăriile open space, în care spațiul bucătăriei este unit cu cel al camerei de zi, oferă o imagine spectaculoasă, mai ales pentru cei care intră într-un astfel de apartament pentru prima oară. De aceea, astfel de bucătării sunt ideale pentru cei care vor să facă o primă impresie bună celor pe care îi invită la ei, dar și pentru persoanele care vor să trăiască într-un apartament modern și să se bucure de spațiu. Pe de altă parte, multe familii, mai ales familiile în care părinții gătesc mult și des, preferă bucătăriile separate de restul apartamentului prin pereți și ușă. Astfel de familii sunt gata să sacrifice aspectul pentru mai mult confort și preferă să aibă o cameră separată, unde să poată găti în voie, fără teama că mirosul de mâncare se va răspândi în întreg apartamentul sau trebuie să aerisească și se răcește întreaga locuință.

De aceea, și design-ul bucătăriei este un aspect foarte important, care trebuie în mod obligatoriu luat în considerare atunci când vrei să cumperi un apartament ca investiție. În funcție de preferințele viitorilor tăi chiriași, într-unele situații s-ar putea să fie de preferat spațiul, în altele funcționalitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel