2% pentru ONG-URI! PROTEST în Piața Victoriei după o mișcare a guvernului

cod fiscal
cod fiscal

Conform unor informații apărute în presă, o propunere a guvernului de modificare a Codului Fiscal va elimina posibilitatea cetăţenilor de a redirecţiona 2% din impozitul pe venit către organizaţiile neguvernamentale, motiv pentru care va avea loc un protest joi, 4 mai. De precizat că nu există vreun document oficial în acest sens, ci mai degrabă de o intenție a guvernului.

Protestul se numește "2% pentru ONG-URI!", iar oamenii sunt așteptați în Piața Victoriei, la ora 10:00.

"Pentru că au decis să ia și cei 2% care puteau fi donați către ONG-URI, ieșim în stradă să ne apărăm drepturile pentru cei cu dizabilități!", se arată în descrierea evenimentului organizat pe Facebook de Adele Chirică, fondatoarea Asociaţiei pentru Dravet, mama unui copil care are acest sindrom.

"Pentru ce strângem cei 2%? Pentru Centrul nostru "Există Speranță", unde copiii cu vârste preșcolare fac terapii zilnice!

Unde copiii care sunt discriminați și aruncați din instituțiile de masă, la noi sunt primiți cu brațele deschise și protejați!

Unde vine și la ei în fiecare an Moș Crăciun și nu, noi nu cerem bani de cadouri părinților! Unde terapeuții nu lucrează la negru, au salarii și plătim lunar impozite la stat! Nu neg că sunt și altfel de ONG-URI... dar e dureros de trist să vezi că după ce de 4 ani muncești zi și noapte ești pus în oală cu alții și judecat!

Să nu uităm că noi, mamele astea trei am adus în țara medicamente vitale epilepticilor, am modificat ordine strâmbe, am organizat conferințe cu medicii din țară și nu numai! Nu vreau statuie, vreau respect! Pe care nu îl cerșesc!

Și indiferent cât de greu e, niciodată nu voi regreta decizia de a înființa un ONG și de a-mi păsa mai mult decât de copilul meu!

Pe cei care ne susțineți și știți exact cu ce ne ocupăm noi, vă aștept joi la ora 10 la Guvern!", a scris Adele Chirică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel