EXCLUSIV  29 ianuarie: Bucureștiul, împodobit de Crăciun. Întrebări la care Firea nu răspunde

Bucuresti
Bucuresti

Trei milioane de beculețe de Crăciun împodobesc Bucureștiul în 29 ianuarie 2019. 

A trecut mai bine de o lună de la Crăciun, dar bucureștenii încă se bucură de luminițele destinate împodobirii Bucureștiului cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Anul acesta, spre deosebire de anii trecuți, am avut cu două milioane mai multe beculețe de Crăciun. În perioada sărbătorilor de iarnă, beculețele ce împodobeau Capitala erau aprinse inclusiv ziua. 

DCNews a făcut o solicitare către Primăria Capitalei cu privire la cele trei milioane de beculețe de Crăciun, costul pe care-l implică din punct de vedere al electricității, ce se va întâmpla cu ele, cum se inventariază și de ce erau aprinse chiar și ziua. Primăria Municipiului București ne-a trimis solicitarea către Compania Municipală Iluminat Public București încă din primele zile ale lui decembrie. Compania menționată s-a mișcat la fel de repede precum cei care, teoretic, până în februarie, ar fi trebuit să dea jos luminițele de Crăciun. 

Dar noi ne bucurăm de luminițele de Crăciun, mai ales când nu e pornit iluminatul stradal, așa că propunem să fie păstrate până de 1 Mai, pentru a ne bucura de ele și de Paști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel