Vezi ce decizie a luat Pițurcă pentru meciul cu Polonia

chitu
chitu

Victor Pițurcă a fost impresionat de  Aurelian Chiţu, mijlocaşul ofensiv în vârstă de 21 de ani de la Viitorul Constanţa în cele cinci zile de antrenamente din Spania şi va fi titular în amicalul cu Polonia, programat sâmbătă, de la ora 21:45.

Naţionala României  va juca, sâmbătă, de la ora 21:45, primul amical din 2013, contra unei echipe a Poloniei alcătuită, aşa cum este şi a noastră, doar din jucători din campionatul intern. Cu ocazia meciului din această seară, selecţionerul vrea să vadă la lucru mai mulţi fotbalişti, dar cea mai mare surpriză din "11"-le pe care se gândeşte să îl trimită în teren este reprezentată de Aurelian Chiţu, scrie ProSport.

 Piţurcă a fost impresionat de calităţile lui Chiţu şi de modul în care acesta s-a pregătit în ultimele zile şi, încă de la început, i-a acordat o atenţie aparte tânărului mijlocaş. Alături de Marius Alexe, Chiţu a fost unul dintre jucătorii care au primit cele mai multe indicaţii din partea selecţionerului la antrenamentele din Spania.

 O altă mişcare surprinzătoare a lui Piţurcă va fi titularizarea lui Alexandru Vlad, de la Pandurii. Fundaşul stânga al gorjenilor nu făcea, iniţial, parte din lotul de 23 de jucători convocaţi pentru cantonamentul din Spania, dar după ce antrenorul "tricolorilor" a renunţat la Laszlo Sepsi, Vlad a apărut în cantonamentul naţionalei. O altă variantă pentru postul de fundaş stânga ar putea fi Ştefan Bărboianu, de la Astra. Tot pentru meciul de azi, Piţurcă intenţionează să îl odihnească pe Alexandru Maxim, transferat recent la VfB Stuttgart.

 Echipa probabilă: Lung - Măţel, Găman, D. Grigore, Al. Vlad - Nistor, Mateiu - Maxim, Grozav, Chiţu - Alexe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel