25 OCTOMBRIE, ZIUA REGELUI MIHAI. Principesa Margareta și Principele Radu au participat la concertul caritabil de la Ateneu

Principesa Margareta și principii Radu și Nicolae au fost prezenți, sâmbătă seara, la concertul caritabil de la Ateneul Român, organizat de ziua Regelui Mihai. Concertul a fost susținut de pianista Alexandra Dariescu și orchestra Fundației Principesa Margareta a României, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Citește și: Regele Mihai I împlinește astăzi 93 de ani. Vezi calendarul evenimentelor dedicate aniversării Majestății Sale

Principesa Margareta a mulțumit publicului prezent la concertul caritabil de la Ateneul Român pentru că are încredere în tânăra generație, viitorul culturii noastre.

"Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de Fundația Principesa Margareta a României și aveți încredere în tânăra generație, viitorul culturii noastre", a afirmat Principesa Margareta, citată de Agerpres.

Ea a precizat că în ultimii ani au fost strânse fonduri pentru a sprijini, prin programul "Tinere Talente", peste 170 de artiști plastici și muzicieni care au cunoscut performanțe remarcabile.

"Numele lor și cel al României sunt menționate în festivaluri și în expoziții din întreaga lume. Sunt mândră de ei", a continuat Principesa Margareta.

Vezi aici calendarul evenimentelor prilejuite de Ziua Regelui: Calendarul evenimentelor dedicate aniversării Majestății Sale Regelui la 93 de ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel