24 ianuarie. Baba Vanga, text ciudat distribuit MASIV despre Pleșoianu

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Pe mai multe grupuri de Facebook circulă un text despre Liviu Pleșoianu "care va salva România". Scrierea pornește de la o profeție făcută de Baba Vanga.

Totul a pornit de la o previziune făcută de aceasta. În rândurile de mai jos găsiți textul care circulă pe Facebook vizavi de Liviu Pleșoianu care este născut pe 24 ianuarie, o zi istorică pentru România:

"Liviu Pleșoianu – Un destin legat de România: născut pe 24 ianuarie (Ziua Unirii), apărut în viețile noastre pe 1 Decembrie (Ziua României), când a câștigat concursul „Deșteaptă-te, române!”

Baba Vanga, renumita clarvăzătoare din Bulgaria, spunea că România va fi transformată radical în bine de un OM născut în data de 24 ianuarie, de Ziua Unirii: „Eu sunt prea mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste care mi-a venit de Sus şi care va trebui dezvăluită în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. În bucuria acestei lumi, în România va fi ACELA care a fost promis lumii. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi, până când va veni ceasul său. Putere de Sus el va avea! Pământul, Apa şi Focul îl vor ajuta. Odată cu începerea lucrărilor lui în această lume, minciuna va dispărea.

El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care îl va recunoaşte, va fi poporul său. Drept răsplată, va aduce acest popor pe înalte culmi ale desăvârşirii din această lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va călări un cal real, ci unul de fier pe care singur îl va mânui.

Romanii sunt oameni speciali şi cu toate că Dumnezeu i-a ales pentru o nobilă misiune, din nefericire, mulţi dintre ei nu mai cred în valorile lor naţionale. De aceea, dacă acest mesaj – pe care am îndatorirea să-l transmit – le este adus de un străin, va fi mai bine primit de ei decât dacă l-ar primi de la unul de-ai lor.

24 IANUARIE - zi istorică

Liviu Pleșoianu e născut, ca un simbol, în data de 24 ianuarie (de Ziua Unirii), exact cum spune Vanga! În 2005 a început să li se adreseze românilor, publicând texte despre România și viitorul ei. Exact 10 ani mai târziu, în 2015, a câștigat concursul televizat „Deșteaptă-te, române!”. Acest lucru se întâmpla exact pe 1 Decembrie, de Ziua României! Cel născut chiar de Ziua Unirii devenea cunoscut de toată lumea chiar de Ziua României! Așa cum spunea Vangă, „Primul care îl va recunoaşte, va fi poporul său.”. Și poporul său l-a recunoscut, votându-l pentru a câștiga acel concurs. Într-un ceas de Deșteptare, românii au simțit și l-au votat pentru a câștiga „Deșteaptă-te, române”!

„Drept răsplată, va aduce acest popor pe înalte culmi ale desăvârşirii din această lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va călări un cal real, ci unul de fier pe care singur îl va mânui.”

Este ceea ce face Liviu Pleșoianu. Este aici pentru a înlătura minciuna și ipocrizia, pentru a ne uni pe toți (24 ianuarie) și pentru a face din țara noastră „un exemplu real pentru toate popoarele lumii”. Iar calul de fier pe care spune Vanga că îl călărește este Calul Dreptății. Fără frică, el îi înfruntă pe toți cei care fac parte din puterea ocultă care s-a înstăpânit peste România și peste lume.

[citeste si]

„Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi, până când va veni ceasul său. Putere de Sus el va avea! Pământul, Apa şi Focul îl vor ajuta.”

Ceasul său a venit. Depinde acum doar de noi să-l sprijinim, să-l ajutăm să ajungă acolo unde îi este menit să ajungă! Dați mai departe, e timpul său și al nostru, să ne implicăm!" - este mesajul distribuit masiv pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel