Urban: MRU greșește când intră în conflict cu Monica Macovei

urban1
urban1

Iulian Urban consideră că Mihai-Răzvan Ungureanu ”pare mult prea grăbit să aducă în Parlament cât mai mulți parlamentari sub sigla FC”, susținând că traseiștii care i s-au alăturat au doar experiență ”în trasul sforilor și cum să fure un contract cu statul”. Potrivit Codului etic adoptat de către Monica Macovei, persoanele care au trecut de la un partid la altul nu mai pot candida din partea ARD la alegerile parlamentare.

 ”MRU pare mult prea grăbit să ducă în Parlament cât mai mulţi parlamentari sub sigla noului lui partid. Atât de grăbit încât greşeşte grav când intră în conflict deschis cu Monica Macovei spunând că pe el nu îl deranjează traseiştii politici”, susține Urban printr-o postare pe facebook.

 Senatorul mai spune că ”uşile Partidului Forţa Civică rămân deschise şi pentru alţi politicieni care vin din alte partide, fiindcă potrivit lui Mihai Răzvan Ungureanu formaţiunea sa are nevoie de astfel de oameni cu experienţă”.

 ”Pe cuvântul meu dacă eu înţeleg cum gândeşte MRU”, mai scrie el.

 De asemenea, Urban se mai întreabă ”ce "experienţă" poate să aibă un traseist politic? ex-psd, ex-pdl, ex-pnl? Experienţa în trasul sforilor? În cum să furi un contract cu statul? cum să minţi alegătorul?”.

 ”MRU pare că face tot posibilul ca noua Alianţa să nu funcţioneze şi să îndepărteze speranţele clasei de mijloc . Este regretabil că face asta, este o gravă eroare şi îmi confirma faptul că decizia mea de a nu candida în legslatura 2012-2016 este un lucru înţelept! Îmi pare rău totuşi că atât de repede speranţele noastre ale clasei de mijloc s-au năruit odată cu această schimbare de macaz din partea lui MRU”, mai scrie el.

 Cât despre codul de etică al alianței, Urban spune că ”prin contrast, Monica Macovei se luptă ca din partea ARD să nu candideze exact tipul de traiseiști politici pe care pe MRU nu îl deranjează să-i aibă în preajmă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel