EXCLUSIV  15 mai. Tăriceanu, avertisment către Guvern: CUTREMUR în Parlament cu votul

Călin Popescu Tăriceanu a lansat un avertisment către Guvernul Orban.

Liderul ALDE a avertizat că e foarte posibil ca Parlamentul să nu mai voteze prelungirea stării de urgență și a subliniat, într-un interviu la DC News, că măsurile de prevenție trebuie să continue, dar e necesar și un plan de revenire la normalitate.

„Eu sunt adeptul revenirii la normalitate treptat, cu luarea unor măsuri stricte de distanțare fizică și bineînțeles inspirându-ne din măsurile altor țări care par să aibă cifre mai grave cu privire la amploarea pandemiei.

E o problemă esențială. Avertizez că Parlamentul de această dată va fi extrem de atent și cel mai probabil nu va mai vota o nouă prelungire a stării de urgență. Avertizez Guvernul, e bine ca și președintele să țină cont de acest lucru, că s-ar putea ca Parlamentul să nu mai accepte o prelungire a stării de urgență și, din contră, să ceară un plan articulat de continuare a măsurilor de prevenție sanitare, dar și un plan de revenire la normalitate.

Nu spun de relaxare, oamenii nu așteaptă să plece în vacanță ci așteaptă să revină la muncă deoarece nu mai au respurse pentru a trăi”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel