13 ianuarie - Ziua Îndeplinirii Visurilor

Foto: Pexels/13 ianuarie sărbătorim Ziua Îndeplinirii Viselor
Foto: Pexels/13 ianuarie sărbătorim Ziua Îndeplinirii Viselor

Aceasta este o zi dedicată pentru a-ți aminti să-ți urmezi visurile și să te angajezi în acțiuni care te ajută să le îndeplinești. Egiptenii antici îşi induceau visurile pentru a primi mesaje de la o putere superioară.

Visurile sunt aripile pe care ne înălțăm cu toții prin viață, iar acest lucru face ca visul tău să devină realitate în ziua de 13 ianuarie, ne împlinim pe toți. Această zi este sărbătorită pentru a încuraja fiecare persoană să-și facă visele să devină realitate, scrie National Today.

Nu știm când a apărut această zi sau a cui idee a fost, dar știm despre vise. Cele care vin în timp ce dormi și cele care dau vieții tale un sens special.

Visurile - mesaje de la o putere superioară

Oamenii antici credeau adesea că visurile sunt mesaje de la o putere superioară. De fapt, egiptenii antici credeau acest lucru atât de mult încât de fapt induceau visurile pentru a primi mai multe mesaje. Ei se culcă pe „paturi de vis” speciale, în speranța că un vis le va oferi sfaturi, confort sau chiar vindecare. Oamenii antici chiar practicau interpretarea visurilor, dacă înregistrările sunt orice indiciu. Sumerienii antici, babilonienii și diverse alte culturi au păstrat înregistrări ale textelor religioase care prezintă interpretări ale diferitelor visuri.

Celălalt tip de visuri, subliniind speranțele și dorințele noastre, sunt uneori numite și vise cu ochii deschiși, deși această umbrelă este destul de mare. Dicționarele menționează visele cu ochii deschiși ca fiind fantezii ale speranțelor, viselor și gândurilor care vin la viață și experimentate în timp ce suntem treji, deci în mintea noastră. Mai mulți oameni celebri de-a lungul veacurilor au creat capodopere și idei noi în timp ce visau cu ochii deschiși. 

Cum să-ţi transformi visurile în realitate

Identificați-vă visele. Toată lumea le are. Dar întrebarea principală este, ce vis consideri că este cel mai important.

Fă-ţi planuri pentru a-ţi atinge visurile. Fie că vrei sa urci pe Everest, să vizitezi Kenya sau pur si simplu să înveţi să găteşti, un vis este încă un vis. Fă-ţi un obiectiv şi planifică o strategie pentru a-ţi atinge cea mai mare dorinţă. 

Vorbeşte cu oamenii care şi-au îndeplinit visurile. Trebuie să existe cineva pe care îl cunoști care și-a împlinit dorințele și visurile. Cineva care te-a motivat și inspirat. Discută cu ei pentru a afla cum și-au făcut visurile să devină realitate și să se inspire din poveștile lor. 

Ceea ce iubeşti face ca visul să devină realitate

Trebuie să visăm. Mari, mici și toate lucrurile între ele, avem nevoie de visuri și dorințe la care să aspirăm. Unele visuri chiar ne inspiră și ne fac viața mai bună.

Ne dovedim ceva nouă înșine. Ne datorăm nouă înșine să facem ceva din visele noastre, în loc să le păstrăm pur și simplu în spatele minții noastre. Lucrează la visul tău pentru a fi transformat în realitate astăzi!

Încurajează-i şi pe alţii să viseze. O vorbă bună ar putea fi doar impulsul de care are nevoie altcineva pentru a-și face visurile să devină realitate. Uneori, tot ceea ce este nevoie este un pic de încurajare.

Informaţiile complete pot fi citite aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel