1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie

Ema Apostu / 28 feb 2019 / 17:06 Salveaza PDF Comentarii

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. De 1 martie, oferă-le celor dragi, în dar, un mesaj sau o felicitare. Iată o colecție frumoasă de cuvinte și imagini.

MESAJE DE 1 MARTIE

 

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. Acum în prag de primăvară îţi trimit în dar de mărţişor, sufletelul meu pentru a-ţi ţine de cald!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie.  Îţi doresc un 1 Martie feriit şi o primăvară care să îţi înflorească întregul an!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. Sufletul să-ţi vibreze în acordurile bucuriei şi dragostei de viaţă! O primavară fericită şi împlinită!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. Puritatea şi candoarea acestei primăveri să-ţi inspire simfonia bucuriei şi fericirii!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru ca eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. Un mic mărţişor şi un ghiocel îţi dăruiesc, ca să ştii că a venit primăvara. E timpul să zâmbeşti!

Vezi și: Dieta de primăvară. Slăbești rapid pănâ la 8 kilograme

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. Primeşte primăvara în viaţă şi în suflet... deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori... închide ochii şi încearcă să visezi... nu-i aşa că e minunat?

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. Primăvara să-ţi aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare dintre noi păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. Într-o zi cu soare în care miroase a sărbatoare, îţi dau şi eu mesaje primăvăratice cu arome de mărţişoare şi îţi urez: "O primăvară ca-n poveşti!"

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. Firul roşu şi cel alb împletit cu gingăsie vrea să lege şi mai mult a noastră prietenie!

Vezi și: ZODIA care are de luat DECIZII importante. Astrolog DCNews: Fiți mult mai atenți!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. O primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie.  Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile.

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi parte de o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!

FELICITĂRI DE 1 MARTIE


1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23