1 MAI. Unde merge Liviu Dragnea

Liviu Dragnea va petrece vacanţa de 1 Mai la pescuit, în România. 

”Sunt totuşi câteva zile libere şi mulţi colegi de-ai mei vor participa în sate, în oraşe, unde se organizează tot felul de acţiuni. Alţii vor petrece zilele libere cu prietenii lor, aşa cum cred. Nu există o acţiune stabilită la partid. Au trecut vremurile alea. Eu merg la pescuit. Aici, în România", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului. 

El a adăugat că atunci când era mic, de 1 Mai, mergea la acţiuni organizate de şcoală, după care se ducea tot la pescuit. 

"Când eram mic mă îmbrăcam ca toţi elevii mici în cămaşă albă, cu cravată, era şi o băscuţă albă, eu aveam şi un şnur, că eram comandant de detaşament, fiindcă luau după note, şi mergeam la câteva acţiuni, după care mergeam şi noi la pădure după ce scăpam de acolo. Nu am avut şansa şi onoarea să particip la marile acţiuni de pe stadionul 23 August. La noi, acolo, în sat, făceam şi noi acţiune să bifeze tovarăşii învăţători şi după aia ne dădeau liber şi mergeam în zăvoi, unde mergeam la pescuit cu undiţa din trestie. De atunci am această boală", a menţionat el. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel