1 Decembrie, recepție la Cotroceni. Moment cu semnificație politică pentru Băsescu

Traian Băsescu a participat la parada militară din Piaţa Constituţiei, organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României. Seara, la palatul Cotroceni, va avea loc tradiţionala recepţie dată de preşedinte cu ocazia Zilei Naţionale.

VEZI ȘI: Cristi Dănileț, decizie radicală într-un moment cheie

La acest eveniment, se pare că vor lipsi Klaus Iohannis și Victor Ponta. Pe marginea acestui subiect, Lucian Bolcaș a opinat la România TV.

Întrebat dacă lipsa lui Klaus Iohannis și a lui Victor Ponta are vreo semnificație politică, avocatul Lucian Bolcaș a zis: "Desigur că are o semnificație politică, dar vreau să precizez că recepția nu este a lui Traian Băsescu, ci a Președinției. Are o semnificație deosebită pentru că este ultima prezență a lui Traian Băsescu, în calitate de președinte, la o asemenea recepție. Klaus Iohannis probabil că nu vine acolo pentru că nu vrea să marcheze o continuitate. Situația sa de președinte ales îi permite această lejeritate. De asemenea, lipsa lui Victor Ponta este justificată pe ideea animozităților politice care au existat. Sunt oameni care nu vor să se bucure împreună. Chiar dacă se bucură de același eveniment, nu vor să se bucure împreună".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel