1 DECEMBRIE. Ce se va întâmpla la Palatul Victoria

Premierul Dacian Cioloș îi ia fața președintelui Klaus Iohannis, de 1 Decembrie. Prim-ministrul așteaptă cetățenii să vină la Palatul Victoria, de 1 Decembrie, între orele 11:00 și 16:00.

Dacian Cioloş va fi una dintre gazdele românilor care vor dori să viziteze sediul Guvernului.

"Responsabilitatea, transparenţa şi deschiderea spre dialog sunt valorile pe care ne vom fundamenta măsurile publice, având în vedere că aşteptările românilor pentru o mai mare deschidere a instituţiilor sunt profund îndreptăţite. 1 Decembrie este o zi cu puternice semnificaţii pentru România de ieri, de astăzi, dar mai ales pentru România de mâine", a spus prim-ministrul Dacian Cioloş, conform unui comunicat de presă.

[citeste si]

Palatul Victoria va putea fi vizitat între orele 11:00 și 16:00. De la ora 11:00, premierul Dacian Cioloş va participa la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, după care va merge la Palatul Victoria.

Românii care vor vizita sediul Guvernului vor fi întâmpinaţi de vicepremierul Vasile Dîncu, de ministrul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, şeful Cancelariei primului-ministru, Ioan Dragoş Tudorache, şi secretarul general al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu. Accesul se va face pe la intrarea principală. Vor putea fi vizitate: Sala Muntenia (unde se desfăşoară şedinţele Guvernului), Sala Dobrogea, Sala Transilvania (unde sunt organizate ceremoniile oficiale), Sala Moldova (unde au loc întâlnirile oficiale ale primului-ministru cu înalţi oficiali străini), precum şi Centrul de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel