Vezi minunea înainte de moartea părintelui Iustin Pârvu

iustin
iustin

Unul dintre cei mai mari duhovnici pe care i-a avut ortodoxia românească, Părintele Arhimandrit Iustin Pârvu, se află depus la Mânăstirea Petru Vodă din Neamț, urmând ca slujba de înmormântare să aibă loc, joi. Înainte de a muri, martorii spun că din ochii acestuia au curs ca "nişte lacrimi cu bună mireasmă".

Unul dintre cei mai mari duhovnici din România, părintele Iustin Pârvu a murit duminică seara, după o lungă suferinţă. În ciuda suferinţei din ultimele ore de viaţă, prelaţii cred că Pârvu era împăcat cu destinul său.

“Încă din timpul nopţii, mai multe persoane, printre care şi din corpul medical, care l-au îngrijit cu total devotament pe Părinte, au observat că din ochii acestuia curg ca nişte lacrimi cu bună mireasmă. La fel şi pe obraji şi pe mâini se vede lucind ca un ulei, mir cu mireasmă deosebită. E semn că bunul nostru Părinte vrea să ne mângăie şi să ne întărească”, se arată pe site-ul apologeticum.wordpress.com.

Înmormantarea marelui duhovnic va avea loc joi, 20 iunie 2013, Sfânta și dumnezeiasca Liturghie începând cu orele 09,00.

 
VOTEAZA ARTICOLUL
+5

STIRE RECOMANDATA

Călin Popescu Tăriceanu, scenariu-negru pentru PNL. "Există riscul de a pierde și de a-și arăta slăbiciunea"

Roxana Covrig / 06 Martie, 13:43

Personalitati politice

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pe care Opoziția a încercat să-l înlăture, vine cu o replică dureroasă pentru PNL, care fi pus în fața unei situații greu de explicat. 

TOP STIRI CELE MAI...

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet